Over ons

Mijn naam is Tine en samen met mijn man Maarten heb ik L&E Creative  opgericht. Samen hebben we een zoontje Robin.

Toen ik besloot om mijn carrière een andere wending te geven was één van de vragen die ik aan mijzelf stelde.  Wat is voor mij echt belangrijk? Twee belangrijke antwoorden hierop zijn:

Jezelf goed voelen zowel vanbinnen als vanbuiten en jezelf op tijd eens kunnen ontspannen.

Via reflexologie kan ik je helpen tot rust te komen, te ontspannen, het zelfgenezend vermogen in gang zetten, …

Met L&E Creative wil ik jou graag helpen om jezelf goed te voelen.  Door je te helpen ontspannen en/of door je via kleur- en stijladvies te laten weten hoe JIJ er nog beter kan uitzien, …

Waarom ik ook de buitenkant wil aanpakken? Vaak lukt het niet om je vanbinnen goed te voelen als je jezelf niet goed voelt met je uiterlijk.  Door jou advies de geven over wat het effect is van bepaalde kledingstukken, kleuren, … op jou en jou lichaam, ontdek je hoe jij jezelf meer kan laten stralen.  Zo kan je dit toepassen op jou persoonlijkheid en stijl. 

Door de combinatie van de 2 kan je jezelf goed voelen zowel vanbuiten als vanbinnen.

Ook maak ik graag mooie persoonlijke geschenken en gepersonaliseerde producten om maat.

Een gepersonaliseerd T-shirt, turnzak, .. met naam, theelichtje met mooie tekst, geschenk voor meter, peter, … zijn maar enkele van de mogelijkheden.

Wijndegustaties

Mijn man is al jaren gepassioneerd bezig met het degusteren van wijn en uit deze passie zijn dan ook de wijndegustaties ontstaan. Hij deelt graag zijn opgedane kennis hierover en gaat met jou op zoek naar de wijn die bij jou past.

Administratieve services

Daarbuiten is Maarten financieel consultant en samen bieden wij  ook nog freelance administratieve en financiële ondersteuning aan. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de financiële sector en ik heb onder meer ervaring in administratieve functies zoals het notariaat, onderwijs, gemeentelijke administratie en ruimtelijke ordening.

Meer info hierover kan u vinden op de website www.brightskies.be