Voetreflexologie

admin   21 maart 2019   Reacties staat uit voor Voetreflexologie

reflexologie paal l&E creativevoetreflexologie paal beringen

Voetreflexologie kan onder meer ondersteuning bieden op cruciale momenten in het leven zoals veranderingen in de directe omgeving, verandering van job, bij het nemen van belangrijke beslissingen,.. .  Het kan ontspanning bevorderen bij zeer stressvolle situaties en stress helpen verminderen.

Uit ervaring blijkt dat wanneer men bepaalde punten op de voet behandelt, dit heilzame reacties oproept in andere delen van het lichaam en in de organen.  Je kan het voorstellen als dat alle organen en andere delen van het lichaam via beïnvloedingsbanen in verbinding staan met die punten op de voet die reflexpunten genoemd worden.  Door deze te bewerken beïnvloedt de reflexologist het energetisch functioneren van de organen en de diverse lichaamsdelen.

Door voetreflexologie toe te passen wordt getracht de energiebanen vrij te maken voor optimale doorstroming.  De energie kan weer vrij stromen en het lichaam kan herstellen dankzij de goede toevoer van bloed en energie.  Bepaalde klachten kunnen verminderen en zelfs geheel verdwijnen.

Ons lichaam is uitgerust met een uniek systeem namelijk het zelfgenezend vermogen.  Door reflexzones te behandelen genezen we geen organen, weefsels of botten, maar we geven impulsen aan dat vermogen om in werking te treden.  Een reflexologist geneest niet, hij/zij geeft enkel impulsen aan hetzelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het is een ideale behandeling al dan niet in combinatie met andere geneeswijzen, zowel klassieke als aanvullende.

U kan bij met terecht voor relaxatie reflexologie en de Sarafijn basis techniek.  

De Sarafijn basis techniek is een behandelwijze die cliënten actief begeleidt in het loslaten van stress en trauma imprints. De opeenvolging van handelingen verduidelijkt waar in het lichaam spanning opgeslagen is ten gevolge van onverwerkte gebeurtenissen. Het loslaten van de imprint opent meteen het potentieel voor een betere doorstroming in het lichaam.

Prijzen

Voetreflexologie behandeling van 1u    €40,00

per bijkomende 15 minuten                    €10,00

 

Erkend door en aangesloten bij        voetreflexologie paal beringen

 

voetreflexologie Paal Beringen L&E Creativerelaxatie reflexologie paal